Vůně broskve, ananasu a nádech lučních bylin charakterizují toto líbivé Chardonnay. Můžete se s ním stejně snadno posadit k jídelnímu stolu jako na terasu.
Toto jihoafrické suché červené víno má pikantní chuť s tóny čokolády. UKUVA znamená v jazyce Xhosa „ochutnat“ – v tomto případě červené bobule a pikantní…
Vlašské ořechy jsou jedním z nejoblíbenějších druhů oříšků. Nejen že mají široké využití v kuchyni, ale jsou také obrovským zdrojem zdraví prospěšných látek.
Ovesné vločky jsou lehce stravitelné a známé svým obsahem lehce rozpustné vlákniny. Z ovesných vloček se připravuje řada pokrmů spadajících do kategorie „zdravé výživy“, především…
Ovesné vločky patří mezi oblíbené potraviny sportovců i výživových specialistů. A není divu – díky svým neobyčejným vlastnostem představují perfektní zdroj energie a živin.
Žitné vločky obsahují velké množství vlákniny. Jsou vhodné do těsta na domácí chléb či housky, obohaťte jimi polévlu či zpestřete musli nebo granolu. Vyrobit si z nich můžete…