Cukr krupice má poměrně jemnější konzistenci než cukr krystal. Má bílou lesklou barvu a vyrábí se z české cukrové řepy. Je jedním z nejuniverzálnějších sladidel.
Růžová Himalájská sůl je jedinečná svým vyváženým obsahem přírodních minerálních látek. Sůl pochází z dokonale čistého prostředí a je vhodná pro veškeré využití v kuchyni…
Tradiční kremžská hořčice, která nesmí chybět v žádné lednici. Obsahuje vitamíny B a C, minerály (vápník nebo hořčík), vlákninu a flavonoidy. Kremžská hořčice přijde vhod každému, kdo dává přednost…
100% přírodní kečup, který škrob, barviva ani jinou chemii neviděl ani zdálky. Za svou krásnou barvu i jemnou chuť vděčí jen těm nejsladším českým rajským…
100% přírodní kečup, který škrob, barviva ani jinou chemii neviděl ani zdálky. Sladká rajčata v něm doplňují pálivé papričky Habanero a výsledkem je dokonale vyladěná,…
Kokosový cukr je přírodní cukr získaný z květů kokosových palem. Má jemnou, mírně karamelovou příchuť a světle hnědou až jantarovou barvu. Lze jej použít stejným…