Showing 1–9 of 40 results
Badyán vypadá jako hnědavé hvězdičky. Proto se mu také ve starých kuchařkách říká hvězdičkové koření.
Bazalka je bylinka, která chutná ostře aromaticky.
Bobkový list patří do každé marinády k masu, hlavně ke zvěřině, do zeleniny nakládané v octě.
Mletý sušený česnek je jemný česnekový prášek, díky kterému si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a roztíráním česneku.
Garam masala – indická „domácí směs“ je ostřejší směs, která se podobně jako Kari vyskytuje v mnoha různých variantách, závisejících na lokálních zvyklostech a chuti kuchařky.
Grilovací koření bez glutamanu je vyvážená směs koření, bylinek, soli určená ke grilování každého masa.
Hřebíček je velmi aromatické koření. Používá se celý nebo mletý ke kořenění sladkých pokrmů nebo pečiva, zvláště vánočního.